Nieuws uit Kalmthout

Kalmthout
Kalmthout

Nieuws uit Kalmthout

Tienduizend bezoekers op Hoevefeesten in Kalmthout

18/06/18 12:56 - De Landelijke Gilde van Kalmthout kan tevreden terugblikken op de 22ste editie van de Hoevefeesten. Met tienduizend bezoekers, verspreid over drie dagen, bood dit landelijke familiefestival voor elk wat wils.

“Unaware Of The Nighmare kostte 4 euro om te maken”

18/06/18 09:10 - Tijdens het Moving Pictures Film Festival in Kalmthout heeft Unaware Of The Nightmare de publieksprijs gewonnen in de categorie ‘Nationaal < 20 minuten’. “Een motiverende prijs”, zegt scenarist en regisseur Thomas Vanbrabant, “want het is nog maar de allereerste vertoning van de kortfilm”.

Van tractors tot koemelken en rodeo’s

17/06/18 20:44 - De Landelijke Gilde van Kalmthout kan tevreden terugblikken op de 22ste editie van de Hoevefeesten. Met tienduizend bezoekers, verspreid over drie dagen, bood dit landelijke familiefestival voor elk wat wils.

Meebouwen aan het grootste clics tapijt ter wereld

16/06/18 09:43 - Tijdens het Dreamfestival van 23 en 24 juni willen de organisatoren voor het goede doel een wereldrecord breken: het grootste clics tapijt ter wereld. Iedereen die wil kan hier aan meehelpen.

N-VA wil Kalmthout frisse ideeën geven

12/06/18 10:42 - Als tweede partij stelt N-VA zijn kandidaten voor die in oktober dingen naar de gunst van de kiezer. Lijsttrekker Jan Van Esbroeck gaat voor niets minder dan de sjerp.

Samen blokken in O*KA

06/06/18 04:45 - Jongsocialisten Noorderkempen richten opnieuw een blokpunt in. Studenten kunnen tot 15 juni terecht in het O*KA van Kalmthout om er in groep te studeren. Ook mensen die van thuis uit werken, zijn welkom om de blokkende studenten te vervoegen.

Zes jaar cel voor verkrachting van tienermeisjes

06/06/18 02:57 - De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 27-jarige man veroordeeld tot zes jaar cel voor het seksueel misbruik van zes jonge tienermeisjes uit Antwerpen, Essen en Kalmthout. Een van hen raakte zwanger en heeft nu een dochter van 2,5 jaar.

Zes jaar cel voor seksueel misbruik van zes tienermeisjes

05/06/18 13:36 - De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 27-jarige man veroordeeld tot zes jaar cel voor het seksueel misbruik van zes jonge tienermeisjes uit Antwerpen, Essen en Kalmthout. Een van hen raakte zwanger en heeft nu een dochter van 2,5 jaar. De man was in 2016 al eens bij verstek veroordeeld voor dezelfde feiten en kreeg toen nog zeven jaar cel. Hij tekende verzet aan en komt er nu van af met een jaartje minder.

Wouter Vanden Bergh trekt Open VLD-lijst

05/06/18 02:57 - Wouter Vanden Bergh dingt in oktober van op de eerste plaats van de Kalmthoutse Open VLD-lijst naar de gunst van de kiezer. Hij is geboren en getogen in Kalmthout en amper een jaar geleden kwam Wouter als voorzitter van de lokale afdeling naar voren met een jonge ploeg. Volgens Wouter ziet de CD&V-meerderheid besturen als doel en daar wil hij verandering in brengen. Ook wenst de partij de burger meer inspraak te geven en ondernemerschap te stimuleren.

Kalmthout bijna helemaal gemonitord door bins

04/06/18 17:19 - Burgemeester Lukas Jacobs, korpschef van Politiezone Grens Rudy Verbeeck en de BIN-coördinator Louis Van Den Buijs ondertekenden zopas het protocol voor een nieuw buurtinformatienetwerk in Heide.

Zelf nieuws uit Kalmthout?
Deel ervaringen over KalmthoutKalmthout

„ Woonplaatsen.be gidst u door Kalmthout! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken